Du er her

Plast

Metaldetektorer til plastindustrien

Mesutronic har i adskillige år været frontløber i udviklingen af industriel metaldetektions-teknologi til plastindustrien. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer, og forbedrer kvaliteten af dine produkter.

 

Den enorme know how kombineret med løbende forskning og udvikling gør Mesutronics produkter til det optimale valg, når det gælder skræddersyede løsninger herunder "high-line" hastigheder, komplekse produktionsprocesser eller udfordrende miljøer. 

 

For at kunne tilbyde den optimale og mest økonomiske løsning kan detektorer, transportbånd og afvisningssystemer samt elektronik og kontrolsystemer kombineres individuelt.

 


 
 
     
METRON 07 Cl       METRON 05 D   METRON 03 SL   QUICKTRON 07 RH HyQ Clean
High-end tunneldetektor med integreret styring for installation i båndtransportører. Driftsikker og præcis metaldetektering.   Delelig tunneldetektor for installation i transportører med større bulkhøjder. For beskyttelse af knusere.   Enkel-plade detektor for installation i transportører med små produkt-mængder og lav bulkhøjde. Ingen krav om metalfri zone eller specielt glideunderlag.    Metalseparator for inspektion af bulkvarer. På grund af designet lever separatoren op til selv de strengeste hygiejnekrav.
             
Se yderligere information på: www.mesutronic.de   Se yderligere information på: www.mesutronic.de  

Se yderligere information på: www.mesutronic.de

  Se yderligere information på: www.mesutronic.de
             
             
     
TRANSTRON   METRON 05 C   METRON 05 S   QUICKTRON 03 R
Transportsystem med metalfrit område for transport af emballerede varer og bulkvarer.
 
  Tunneldetektor til integrering i båndtransportører for kvalitetskontrol eller maskinbeskyttelse.   Plademetaldetektor for installation under bånd-transportører eller vibratorrender. Anvendes ved mellem produktlag for maskinbeskyttelse.   Metalseparator til inspektion af granulater og formalet materiale i frit fald. Kompakt standardløsning for maskinbeskyttelse.
             
Se yderligere information på: www.mesutronic.de  

Se yderligere information på: www.mesutronic.de

  Se yderligere information på: www.mesutronic.de   Se yderligere information på: www.mesutronic.de
             
             
     
METRON 05 Cl   QUICKTRON 05 A   Plastron 05 K   QUICKTRON 03 E
Lukket tunneldetektor med integreret styring for inspektion af emballerede produkter, bulkvarer og produktbaner.   Metalseparator for inspektion af bulkvarer. Systemet er meget fleksibelt og kan håndtere næsten alle opgaver.   Metalseparator for installation i forbindelse med sprøjte-støbemaskiner eller ekstrudere.   Metalseparator med dobbelt klap for inspektion af plastflager. Sikker frasortering uden at afbryde produktionen.
             
Se yderligere information på: www.mesutronic.de   Se yderligere information på: www.mesutronic.de   Se yderligere information på: www.mesutronic.de   Se yderligere information på: www.mesutronic.de
             
             

> Download "Injection Moulding and Extrution" brochure