Du er her

Hygiejne

Metaldetektorer & -separatorer til hygiejneindustrien

Mesutronic har i adskillige år været frontløber i udviklingen af industriel metaldetektions-teknologi til hygiejneindustrien. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer, og forbedrer kvaliteten af dine produkter.

 

Den enorme know how kombineret med løbende forskning og udvikling gør Mesutronics produkter til det optimale valg, når det gælder skræddersyede løsninger herunder "high-line" hastigheder, komplekse produktionsprocesser eller udfordrende miljøer. 

 

For at kunne tilbyde den optimale og mest økonomiske løsning kan detektorer, transportbånd og afvisningssystemer samt elektronik og kontrolsystemer kombineres individuelt.

 

 

 

     
METRON 07 Cl       TRANSTRON   METRON 05 Cl   easySCOPE
High-end tunneldetektor med integreret styring for installation i båndtransportører. Driftsikker og præcis metaldetektering.   Transportsystem til transport af emballerede varer og bulkvarer. Problemfri detekteringsresultater grundet optimal integrering af metaldetektor.   Mid-range tunnel metaldetektor med integreret kontrolpanel for anvendelse ved emballerede varer eller bulkvarer.   Detektering af fremmedlegemer i forbindelse med kvalitetskontrol af pakkede varer ved hjælpe af X-Ray teknologi.
             
Se yderligere information på: www.mesutronic.de   Se yderligere information på: www.mesutronic.de  

Se yderligere information på: www.mesutronic.de

  Se yderligere information på: www.mesutronic.de