Du er her

Magnet uden svejsninger

Udelukker bakterieformation

 

Goudsmit Magnetic Systems har udviklet en ny række cleanflow magneter. Som et resultat af det nye design undgås svejsninger i både standard magneterne og i de roterende magneter. Dette giver en meget glat overflade og udelukker bakterieformation. Ra-værdier mellem 0,05 og 0,3 µm sikrer, at magneten opfylder de højeste hygiejnekrav, og gør det muligt at fjerne selv det fineste jernstøv fra produktet.

 

 

Foruden forbedringerne af huset har Goudsmit ligeledes gjort det nemmere at rengøre magneten. Hvor operatøren tidligere skulle fjerne ekstraktoren, kan rengøringen nu foretages semiautomatisk, hvilket resulterer i en højere Gaussværdi på magnetstavene og et mere sanitært design specielt egnet til meget følsomme produkter såsom babymad.

 

En ny pakning gør det muligt at anvende høje niveauer af overtryk, uden at der opstår lækage. Dette er specielt vigtigt ved påfyldning af storsække.

 

CLEANFLOW

 

Cleanflow magneter fås i standardversioner, med automatisk rensning og i roterende versioner. De fjerner jernpartikler fra pulver og, afhængigt af hvilken version der vælges, så er de egnede til montering på steder med vanskelig adgang og til dårligt strømmende, fedtholdigt pulver, såsom pulveriseret mælk. Sådanne magneter kan leveres i kombination med en metaldetektor, således at produktet kan kontrolleres lige før ilægning og / eller emballering for at være helt sikker på, at den ikke længere indeholder metalpartikler.